- | HOME | Ameland | Dordogne/Gironde | -


de Accomodatie's in Argelès


Wij bieden 2 types caravans aan, Basis en Luxe. De Basis caravan heeft een oppervlakte van 25m2. Twee slaapkamers, douche, toilet en de keuken is voorzien van alle benodigdheden, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron enz. Buiten de caravan een ruim besloten terras met partytent en verstelbare tuinset. U hoeft alleen maar bedlinnen en vaatdoeken mee te nemen. In de woonkamer kunt u van de banken nog een tweepersoonsbed maken.


Onze Luxe caravan heeft een vloeroppervlak van maar liefst 35m2. De woonkamer is voorzien van een 80cm flatscreen met alle Nederlandse zenders en dvd speler. Natuurlijk ontbreekt voor de extra warme dagen ook de airco niet in deze caravan. Verder een toilet, ruime douche, 2 slaapkamers met in de ouderkamer een bed van 160x200 met goede Nederlandse matrassen, u slaapt zoals u thuis gewent bent. In de woonkamer nog een uittrekbed voor 2 personen. Buiten een ruim betegeld terras met partytent, tuinset met kussens en een grote gas barbeque mag natuurlijk niet ontbreken.
De keuken is ruim uitgerust met magnetron, gasoven en grote koelkast. Stuur ons een e-mail voor foto's van de caravan.

 


 


  
  
  

  


 
  Camping Etoile D'or
Camping Etoile D'or is een 4 sterren camping met veel faciliteiten. Er is een zwembad, restaurant, speelhal, tennisvelden, speelplaatsen voor de kleintjes, wasserette en een winkel.
 
    de Accomodatie
De luxe 6 persoons caravans voorzien van alle gemakken. De keuken is voorzien van alle benodigdheden, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron enz.

 
    Prijzen en boeken
Voor prijzen en boeken van deze accomodatie kunt u hier klikken.

 

Foto's, tips en overige informatie
Voor overige informatie over de omgeving, bezienswaarigheden en extra foto's kunt u hier kijken!
Contact   Algemene voorwaarden    Copyright (c) Rekrea.nl 2007